dimecres, 12 de gener del 2011

segona sessió de pirates a 1r

La sessió d'avuí dels pirates ha anat molt bé, els ha encantat vestir-se amb els mocadors, que avuí ha estat l'única de les vestimentes que han portat.
La motivació o el fil de la sessió era el següent:
Els hem nigat un mocador al cap a cadascú i els hem dit que encara no s'havien guanyat el mocador pirata... En cas que tinguen calor amb el mocador al cap, els el podem posar de cinturó.

La primera cosa que hem fet, la dansa de Barbanegra els ha costat una mica d'agafar, tot i això quan han agafat el fil haguérem pogut estar més temps fent-la

Al primer joc que hem fet, passar per la taula, se'ls ha dit que passant pels bancs suecs estaven creuant la planxa per la que els pirates tiraven els seus presoners a la mar, per la qual cosa, si posaven un peu a terra un tauró els mossegava i havien d'estar un torn sense passar... En un principi els costava una miqueta passar sense caure però en el moment que han caigut un parell de vegades i han estat un torn sense jugar ja s'han atentat de fer-ho millor.
La segona part de la sessió ha estat la dels soldats i els pirates... Hi havia quatre persones que portaven un pitrall de colors ( pitera o peto pa los amigos ) que eren els soldats; l'incentiu per a aquestos era el fet de que havien de pillar als pirates que surcaven els mars d'illa en illa; les illes eren els bancs que hi havia repartits per tot el gimnàs i a les que havien d'arribar els corsaris sense que els pillaren els soldats. En el moment en que un pirata era pillat, el tancaven a la presó, dos bancs suecs junt a les espatlleres on havien d'anar a remar com si foren a les galeres. És convenient fer la presó en un lloc on no hi haja espatleres per a d'aquesta manera evitar que se'n pugen cap a dalt.Després de canviar dues vegades de soldats hem acabat la sessió fent una reflexió del que ha sigut la classe. Continuem informant en futures sessions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada