dijous, 6 de gener del 2011

Començant un experiment


Podria semblar que estic copiant de les coses que estic veient a la red i apropiant-me de material aliè que no he construit; però posats a experimentar anem a veure que passa... La intenció del que vull fer és molt senzilla: intentaré realitzar una selecció natural amb la gent que conec per veure quina està disposada a dur un projecte endavant sense saber-ho.
Com? he enviat un e-mail a totes aquelles persones que tinc al correu, que tinguen o no relació amb la docència puguen aportar idees interessants a una forma d'educació diferent... Açò vist així és molt semblant al que està fent Jaime Olmos amb el seu blog otraescuelaesposible.org però amb una petita diferència... Tots aquells usuaris que estan a twitter i seguixen a Jaime poden participar en el seu fantàstic i impressionant blog aportant la seua idea del que és una escola diferent, però els que no coneixen la feina o el treball que està fent no poden aportar ninguna cosa...
Quina és la intenció del que vull fer... He seleccionat persones que pertanyen al món educatiu i persones que no formant part d'aquest entorn, poden aportar experiència i coneixements al tipus d'escola que desitgen... Són pares, mares, fills, alumnes, policies, fontaners... Perquè si volem una escola plural totes les qüestions relacionades amb el nostre entorn social hauran de caber dintre d'aquesta, i els he enviat un missatge dient-los que tenen la oportunitat de amb el que cap en un tweet ( la ferramenta és wallwisher però dóna igual ) diguen quina és la seua idea d'escola. El primer pas ja està donat, no sé si amb o sense resultat, però una vegada comence el bombardeig d'informació... El projecte es posa en marxa... A veure que passa... Continuem informant-vos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada