divendres, 7 de gener del 2011

Tornant a classe

La tornada a classe sempre diuen que resulta complicada; tant per al professorat com per a l'alumnat, però, això és veritat? Aquest matí quan he arribat a treballar les cares dels xiquets i les xiquetes no donaven mostres de ningun tipus de cansament; normal estaven descansats de dues setmanes a casa menjant torrons i fent els milers de deures que el professorat els ha posat per a que no es perderen aquestes vacances el que havien " deprès ".
Però no és això del que volia parlar, no, em pregunte realment cóm és possible que alguns/es dels/de les companys/es comencen ja queixant-se de que les vacances han estat curtes, que ja veus començar avuí siguent divendres... Senyors i senyoretes: hi ha gent que no té més remei que esperar trobar algun tipus de feina, siga la que siga i de vegades si és contratada per una empresa de treball temporal corre el perill de no estar del tot massa a gust.
Quan se n'adonareu que el professorat siguem una espècie privilegiada i hauríem d'agraïr poder treballar en una feina com aquesta o simplement el fet de tindre feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada