dilluns, 10 de gener de 2011

Comencem a ser pirates


La invasió pirata ja ha començat; els xiquets i les xiquetes han arribat a l'aula d'informàtica sense saber ben bé a que s'arriscaven a vindre... Le seues cares estaven entre la desconfiança i la incertesa, però les seues reaccions han estat les esperades:
Quan hem arribat a l'aula se'ls ha explicat el que anàvem a fer...
- Les classes que anem a fer els pròxims dies van a estar relacionades amb els pirates; què conegueu dels pirates? (contestacions diverses) Que feien els pirates? anaven en vaixell, lluitaven, tenien un lloro...
Següent part:
-Que podríem fer en educació física relacionat amb els pirates? aquestes han estat les respostes:
buscar un tresor... LLuitar... Disfressar-se de pirata... Tirar gent per la plataforma als taurons... LLeons que perseguisquen als pirates... Fer una àncora... Carreres de borratxos... Indis contra pirates... Jocs de taula... Tenir una espasa... (Estem parlant d'alumnat de 2on de primària i han sorgit totes aquestes idees; la cosa es multiplica quan més experiència motriu tinguen)

Se n'han dit moltíssimes més, però crec que per a acabar la unitat didàctica de pirates tenint en compte que ja hi ha tres sessions preparades ja en tenim prou per començar.
Una vegada dites les respostes hem vist el següent vídeo


Les cares eren bestials... L'atenció generada pel video no es pot descriure en aquestes línies i el silenci quan han acabat els 4 minuts 11 segons que dura fins i tot ha arribat a emocionar-me... Hem arribat al gimnàs i les ganes de començar els ha disparat l'entusiasme.
Hem fet la primera sessió que teniu a l'enllaç de l'article anterior, la dels periòdics, i al acabar l'expressió de les seues cares no se la podeu imaginar... Continuarem informant de la Unitat didàctica el pròxim dijous que es quan les classes de 2n de primària tenen educació física. Deixem per a demà l'experiment amb 1r de primària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada