diumenge, 9 de gener del 2011

Pirates

Aquesta any que entra vaig a posar en funcionament una sèrie d'unitats didàctiques temàtiques per a treballar-les en el primer cicle de primària i en els tres nivells d'infantil; la primera unitat didàctica va a ser la de pirates, i el procediment a seguir en les classes serà el següent:
1.- Què són els pirates?

Començarem amb aquesta pregunta i una vegada s'hagen rebut contestacions, els mostrarem un video de pirates o un conte de pirates a l'aula d'informàtica. Una bona opció seria algun dels trailers de piratas del caribe, però si es troba alguna cosa interessant qualsevol és viable. Quan vegen el video els anem a preguntar a l'alumnat que els agradaria fer per semblar-se als pirates, o quines coses els agradaria fer relacionades amb l'assignatura.

2.- Amb les propostes que vagen sorgint elaborarem la següent part de la unitat didàctica, però si no sorgira res interessant ja tenim tres sessions preparades penjades al google docs.

https://docs.google.com/?tab=mo&authuser=0&pli=1#folders/folder.0.0B1S3wjTezBHxNGZmNGI4ODUtMTRhYi00Njc3LWFiNDktYWNhNzM4MTdhNDE0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada