dilluns, 17 de gener del 2011

Pirates al pati




Avuí ens ha tocat eixir al pati; més espai on fer jocs i per tant més temps per córrer i moure'ns i l'experiència ha anat d'allò més bé... Jocs d'invasió individuals i per equips; si, ja sé que típics de tota la vida però l'incentiu l'hem creat amb la motivació pirata.Aquesta ha estat la sessió la sessió que hem realitzat avuí... A la primera part de la sessió, com a escalfament l'aranya de tota la vida s'ha convertit en el tauró; un tauro que era tan poderós que convertia en tauronets a tots i totes qui tocava... La següent fase del joc ens hem convertit en soldats i pirates, és convenient dir en aquest punt que els mocadors amb els que ens vestim al principi de cada sessió pirata avuí no han estat una excepció, però en compte de portar el mocador al cap, avuí el portàvem com una cua penjada del pantaló. Al primer joc un equip portava mocador i l'altre no, els soldats ( que no portaven mocador ) havien d'aconseguir furtar la cua als pirates, i aquestos havien d'intentar arribar fins a tocar la porteria contrària sense que els prengueren la cua... Cada persona que arribava a tocar la porteria contrària era un punt per al seu equip. Després tots portaven mocador i hi havia defensors i atacants; els defensors havien d'aconseguir furtar el mocador en el camp propi als atacants de l'altre equip.

Finalment a la tornada a la calma, hem fet dos jocs:
- El parxe del pirata (es deia el nom d'una persona en el cercle i un amb els ulls tapats havia de localitzar on estava).
- Els pirates beuen ron (Una persona amb els ulls tapats havia de veure quines persones s'havien canviat de lloc en el cercle.)

A més a més avuí la boira que ha hagut al llarg de les dues primeres hores de classe ha donat un punt místic a la sessió d'avuí... Continuem informant

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada