dijous, 20 de gener del 2011

Pirates a la mar




A la sessió d'avuí del pati els xiquets i les xiquetes de 1r s'han convertit en canoners i canoneres del nostre vaixell pirata particular de la manera més fàcil i amb el material més simple possible: un cèrcol i una pilota de goma.

La primera part de la sessió ha estat de pràctiques de tir; hem posat una sèrie de cons als dos costats de la pista fins als que havien d'arribar llançant el cèrcol el més prop possible d'aquestos, per a posteriorment entrar dintre dels aros i llançar la pilota fins que tocara algun dels cons... L'incentiu era que la pista era la mar i des d'una de les finestretes del nostre vaixell més gran ( el cèrcol ) veiem els vaixells enemics ( els cons ) i els havíem d'enfonsar.

Passem a treballar per parelles; i anem a fer una carrera per la mar: amb dos cèrcols( 1 per persona ) havien d'anar desplaçant-se per la pista i arribar fins un lloc concret; (a tot açò hem deixat els balons repartits per tota la pista) la primera parella que arribava tenia preferència per començar abans la cacera de balons... Sense eixir-se'n dels cèrcols es desplaçaven pel pati fins on hi havia un baló i l'havien de transportar fins el cercle de mig de camp, cada parella el deixava en una caixa i quan s'acabaren els balons es feia el recompte.

El següent joc anava a ser una mica més complicat, els caçats anaven a ser ells mateixos... Posàvem les parelles el més lluny possible unes de les altres amb dos cèrcols i dos balons cadascuna; desplaçant-se dins dels cèrcols havien d'aconseguir acostar-se fins la parella que volgueren i llançar-li una canonada; ( balonada en aquest cas ) cada tocat un punt, però només tenien una oportunitat de llançament i per suposat sense eixir del cèrcol... En aquest joc han hagut certs problemes de punteria i hem hagut de canviar, com ja se'ns feia tard hem fet la tornada a la calma amb el cercle cooperatiu; agafats de les mans en cercle, fem passar dos cèrcols sense soltar-nos les mans a veure quin recorre més persones... Final de la sessió... Continuem informant... Vos deixe uns vídeos on podeu consultar sessions pirates super xules que m'ha enviat un company: David Argente... Aprofite l'ocasió per agraïr-li de nou el seu comentari i la informació...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada