divendres, 14 de gener del 2011

Pirates de 2n

Aquests dos dies han estat super interessants en el desenvolupament de la unitat didàctica de pirates... El que comence a pensar és que les classes d'educació física en primària no haurien de durar només 45 minuts; però bé, això no passa res, no és qüestió criticar-ho perquè tampoc es pot fer res. Al que anàvem:
La diferència existent entre l'alimnat de 1er i el de 2n de primària és abismal; el desenvolupament físic que es produeix en els de 2n és brutal, i la capacitat d'atenció també es multiplica per molt... La sessió que hem fet avuí h a anat d'allò més bé; el començament de la mateixa ha estat una miqueta liat, no es decidien a triar un capità pirata dels equips que havien format però poc a poc hana anat agafant el fil i van fent-se menys egoistes a mesura que avança la classe.
La primera part era de transportar els rajols per fer una torre el més xula possible amb una carrera de relleus; cada vegada eixia un component de l'equip i portava el rajol per posar-lo a la seua torre. Una vegada construida la torre tocava aconseguir les boles dels canons, balons en aquest cas mitjançant parelles i amb una tela gran que feia de reciprient on les deixàvem... Una vegada aconseguides, havien d'intentar llançar amb la tela els balons que havien portat, i l'ultima part de la sessió ha estat un joc conjunt en el que s'havien d'anar passant les bales de canó etre els diferents equips per aconseguir punts. La veritat és que els grups de 2n estan acceptant molt bé la UD. Continuem informant, aquesta setmana pròxima farem els jocs al pati amb més espai per esplaiar-se.

2 comentaris:

  1. Bon treball company. Una

    Recomanació que et pot servir:

    http://blip.tv/file/1014121

    salut

    David

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, pel comentari i pel fantàstic enllaç que m'has passat

    ResponElimina