dilluns, 24 de gener del 2011

Què xulo, avuí tenim balons!!!





Classe de quatre anys aquest vesprada, per a començar a introduir el material que va a utilitzar-se a les sesssions d'educació física avuí els hem donat balons... De diferents formes i tamanys però tots amb un objectiu comú... Descobrir les coses en les que es pot convertit un baló si parlem de xiquets de quatre anys.
Després del treball dels hàbits abans d'eixir de la classe; van al bany i passem el llistat per veure si han portat o no la roba d'educació física, han acudit al gimnàs sense saber el que anàvem a treballar i quan han arribat i han vist els balons... La frase màgica:

- qui no estiga assegut i en silenci no tindrà baló... A mi em funciona, no sé a vosaltres però és una de les frases que tot i no ser massa pedagògica...

Bé, comencem la classe: apareixes amb un baló i els dius:
- Encara que penseu que açò és un baló, no es veritat; perquè ara mateix va a convertir-se en una bomba que no vos pot caure al terra... LLançeu-lo al aire i si vos cau heu de seure i comptar fins a 5.
- Ara esconverteix en un tambor amb el que heu de fer molt de soroll; aneu botant-lo amb una o dues mans i desplaçant-se per l'espai.
- Que es pensàveu que només es podia convertir en objectes? doncs no, el posem a terra al costat del peu ianem conduint-lo amb el peu sense que se'n vaja perquè és un gosset que hem de cuidar... Crideu al gosset i és molt important que no se n'escape perquè pot mossegar a algú ( pegar-li balonada ) o vos el poden xafar, (furtar-los-el).
Una vegada els hem oferit totes les propostes que considerem interessants... Allà amb la imaginació de cadascú, tornem a convertir-lo en una bomba i fem el joc que és de tots conegut. Continuem informant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada